Voorstellen

Even voorstellen, mijn naam is Chris Vlek.

Door de studie HBO Voeding en Diëtetiek (Nijmegen) ben ik erg geïnteresseerd geraakt in de relatie voeding tot sociaal en emotioneel welbevinden van de mens. Gezondheid en welzijn zie ik als het vermogen om zich aan te passen en een eigen regie te voeren over fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven.

Door mijn levensweg en alle opleidingen die ik heb gevolgd, heb ik een brede holistische blik en ben in staat om cliënten met veelzijdige klachten te helpen. Samen met jou wordt bepaald welke behandelingsvorm het beste bij je lichaamssysteem past.

In 2006 ben ik gestart met Totaal Balans Kinesiologie (Zeist) waarin ik voor het eerst in contact kwam met SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde klachten). Een boeiend thema waarin de mens holistisch benaderd wordt.

Verdere scholing op gebied van evolutionaire gezondheidsleer (2010) en orthomoleculaire gezondheidsleer (2012) volgden. Updating HBO Medische Basiskennis volgens PLATO normen (2017)

De HBO Craniosacraal therapie opleiding (Peirsman Bussum) heb ik afgerond in 2018 met als afstudeeronderwerp “Cranio en Obesitas.”

Als lid van de VBAG voldoe ik jaarlijks aan de verplichte nascholingseisen.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-42344644.

Maak een afspraak