Tarieven en vergoedingen

1e consult kinderen t/m 10 jaar € 85
vervolg consulten kinderen € 50
1e consult met intake volwassenen € 110
consult kinesiologie (60 min) € 85
cranio-relax  (30 min) € 45
consult cranio-sacraal (60 min) € 85
consult cranio-sacraal (90 min) € 120
Health check (90 min) € 120
telefonisch consult (per 15 min) € 20

Vergoedingen zorgverzekeraars

Ben je aanvullend verzekerd voor ‘alternatieve geneeswijzen’? De behandelingen van Quercus – Praktijk voor Kinesiologie worden bij de meeste zorgverzekeraars onder de noemer ‘natuurgeneeskundige consulten’ vergoed. Hiervoor is geen verwijzing van een arts nodig.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten, omdat ik aangesloten ben bij de VBAG, (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en geregistreerd sta bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg).

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je polis en is op te vragen bij de zorgverzekeraar. De vergoedingen gaan niet van het eigen risico af. Verdere informatie is te vinden bij de zorgverzekeringswijzer (Vergoeding alternatieve geneeswijzen) en www.zorgwijzer.nl (Alternatieve geneeswijzen).

De behandelingen bij voorkeur contant betalen. Na afloop van de behandeling wordt de factuur via de e-mail verstuurd. De factuur daarna zelf indienen bij de zorgverzekeraar.

 

pad
Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-42344644.

Maak een afspraak