Totaal Balans methode

De Totaal Balans methode is ontwikkeld door Nora Wulff-Verwer en haar partner Hilko. Deze therapeutische methode kent een basis systematiek gebaseerd op kinesiologie en diverse natuurgeneeskundige behandelvormen.

Totaal Balans is een therapeutische manier van werken om mensen door natuurlijke middelen energetisch in balans te brengen om zo bij te dragen aan een gezond en volwaardig leven.

Het doel van de behandeling is om stoornissen binnen de orgaanstelsels en regelsystemen van je lichaam te onderkennen en te behandelen. De kracht van deze behandelvorm ligt in het vinden en corrigeren van fysieke, psychologische en omgevingsstress. Door aandacht te hebben voor structurele en erfelijke problematiek zal je eigen balans stabieler worden met het afnemen van je klachten.

De testmethode is voortgekomen uit de toegepaste kinesiologie, waarbij verstoringen in je lichaam opgespoord kunnen worden door een afwijkende spierspanning. Voor de diagnose doelstelling worden naast spierreacties ook teststoffen, homeopathische en orthomoleculaire middelen gebruikt. Deze werkwijze is gericht op het achterhalen van de oorzaak van bepaalde symptomen en de processen die dit in stand houden.

De behandeling vindt altijd gekleed en meestal liggend plaats.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-42344644.

Maak een afspraak